NK Ilijaš drugi po učinku u Drugoj ligi Centar u polusezoni 2017

U nedjelju 02.07.2017. godine obavljena je prozivka igrača NK Ilijaš.

Pored šef stručnog štaba Senada Begića i igrača, na gradskom stadionu u Ilijašu okupili su se i članovi Upravnog odbora na čelu sa predsjednikom Amarom Dovadžijom. Prigodnom obraćanjem izražena je spremnost uprave kluba da obezbjedi sve potrebne uslove za kvalitetnu sezonu, te igračima saopštene ambicije kluba u sezoni 2017/18. Takodje napravljen je osvrt na prethodnu polusezonu te sa zadovoljstvom konstatovano da po broju osvojenih bodova NK Ilijaš je druga ekipa odmah iza prvaka NK Tošk.

Ova činjenica te igrački kadar koji se pojavio na prozivci, a koji se sastoji od gotovo svih igrača iz prethodne polusezone te nekoliko novih igrača ulijeva optimizam da je moguć vrlo visok plasman ove godine. Ove ammbicije je u svom govoru iznio i predsjednik uprave, naglasviši da je ispred rezultata fair play igra, dobra atmosfera u klubu i druženje igrača.

Želja svih je da na stadion u Ilijašu vrati publika koja bi trebala uživati u kvalitetnim utakmicama. Na kraju prozivke, održan je i prvi trening ta konsultacije uprave sa trenerima u vezi plana priprema i obezbjeđenja potrebnih uslova za iste.